Tot el que necessites per anar al teatre

Big Van - Monólogos científicos

Big Van - Monólogos científicos

Big Van és un espectacle viu, científic i disbauxat; però sobretot divertit. Després d’uns anys en les arts escèniques, aquests científics van decidir sortir de les seves coves. Impulsats pel riure de més de 100.000 espectadors, avui recorren el món reinventant la divulgació científica i cridant als quatre vents: Frikis del món… No esteu sols!

BigVan és una revolució. Una revolució científica que pretén transformar la societat a través de l’humor i la ciència. Durant l’espectacle , que consta de diversos monòlegs de diferents disciplines científiques, aquesta colla de frikis es converteixen en herois. Camuflant-se entre música, contes i riures van desentranyant els misteris de la ciència. Tot és possible.

En acabar els monòlegs l’escenari s’enfoca cap al pati de butaques. El teatre es transforma en un formiguer de preguntes i riure. Un autèntic laboratori on sucumbir als encants de la ciència i viure una experiència única i per descomptat repetible.

Ara els espectadors són els protagonistes, a viva veu o a través de Twitter (hashtag #BigVan),el públic podrà preguntar tot allò que sempre va voler saber.


Valoració espectadors
  • Una fórmula ideal para acercar la ciencia a todo el mundo. Con rigor, pero muy divertidos. Total y absolutamente recomendables! los mejores veinte minutos de espectáculo -porque se hace muy, muy corto y el tiempo pasa volando-. Para recomendar y repetir!!!

    19/04/2017
  • Silvia Ors Torremadé

    Espectacle de divulgació científica amb tics d’humor espontanis i divertits. Els actors són científics que ens expliquen temàtiques varies de forma entenedora. Espectacle motivador per estudiants i molt divertit per antics alumnes del camp de les ciències. Apte per tots els públics.

    30/10/2016