Believe Teatro: El Mago de Oz

Believe Teatro: El Mago de Oz

Una versió contemporània del clàssic de El Mag d’Oz de la mà de Believe Teatro

Sinopsi

Aquest relat explica el viatge de la Dorothy y el seu gosset Totó des de la grisenca Kansas fins al surrealista País de Oz. En el seu afany per trobar la manera de tornar a casa, la Dorothy haurà d’emprendre un viatge pel camí de rajoles grogues per trobar al Gran Mag de Oz, l’únic ésser màgic capaç de resoldre el seu problema. A més durant aquest trajecte coneixerà ni més ni menys que a un Espantaocells, un Home de Llauna i un Lleó Covard que s’uniran a ella per intentar trobar allò que els falta: un cervell, un cor y coratge. Amb la seva ajuda la Dorothy haurà de superar les traves d’una malvada bruixa y convèncer al Mag per realitzar els seus desitjos.
Amb aquest espectacle Believe teatre pretén donar una volta de fulla a la estètica, barrejant el que és clàssic amb elements moderns; un conjunt de noves tècniques d’expressió tals como jocs de llums i ombres, projeccions en interacció amb els actors o moviments lluminosos a la foscor, fan d’aquest espectacle una experiència per gaudir-ne en família.

Durada:
Idioma:
Català, Castellà

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Fotos i vídeos