Tot el que necessites per anar al teatre

Barricada 1era edició

Barricada 1era edició

La Sala Ars programa el Cicle de Dansa en Resistència: Barricada

Barricada vol programar peces curtes de creadores de dansa que en visquin la seva pràctica com una eina de transformació social i que els calgui visibilitat.

 

Sinopsi

En la primera edició es programaran les peces:

AYE-NAH d’Aina Lanas

Aye-Nah [ aina ] és una peça de dansa basada en una història personal. És una confessió. D’una dona amb les seves veus interiors. La sensació de gairebé depressió va obrir en la seva vida un vast món de pors i dubtes. Els seus dinàmiques habituals es van tornar inútils i li plantaven cara al mirall. Veia la seva figura com un maniquí sense cames, ni braços, ni expressió. Barallava amb una ment saturada i la immensa necessitat d’alliberar-se i reconnectar amb un ritme pacífic, ballable.

de la cia. Las dueñas del balón, Bea Vergés i Angie Mas.

és un posicionament davant la vida, una decisió.
Volem celebrar el nostre sí.
Aquell sí intern que estem aprenent i que té més força que el sí extern.I per això ens juntem i el ballem. Per recordar-nos la nostra força.
Per recordar-nos la nostra decisió. Per fer múscul.
I per contagiar a qui ens miri.
Per recordar-nos a totes que tenim la opció. Que és realista.

Natura d’Oriol Prats.

“Ens faltava valor i va créixer una palmera de silenci entre nosaltres, que aleshores érem tres: jo, remugant entre les fulles; tu, penjada del múscul d’una branca; i nosaltres: clavats des del tronc fins a la soca al patiment. Sota terra, les arrels engrapaven la foscúria.”


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració