Barcelona Memòria Fotogràfica

A l’Espai IDEAL del Poblenou hi pots gaudir d’una impresionant experiència immersiva amb Barcelona Memòria Fotogràfica: escenografies immersives de gran format a 360º, realitat virtual, projeccions i propostes interactives a través de la intel·ligència artificial.

Fes un viatge del passat al present per viure en primera persona com eren el Port, les Rambles, Montjuïc o el terrat de la Pedrera, així com les persones i les situacions de què n’eren protagonistes.

Sinopsi

Barcelona Memòria Fotogràfica és la primera experiència immersiva sobre la ciutat de Barcelona a través de la mirada de 6 dels millors artistes de la fotografia del país. Una visió inèdita sobre la ciutat dels anys 50 i 60 a través de l’art digital amb espectaculars fotografies de Francesc Català-Roca, Oriol Maspons, Leopoldo Pomés, Joana Biarnés, Xavier Miserachs i Colita.

Dins de Barcelona Memòria Fotogràfica hi podreu trobar una sala de revelat tal i com eren als anys 50-60, un fotomatón que utilitza la intel·ligència artificial, la producció “Sis mirades” projectada a la sala immersiva, on les imatges cobren tridimensionalitat i profunditat, dotant l’obra de vida pròpia i, finalment, un viatge al passat: “Barcelona a través del temps”, una peça de realitat virtual en 360º i estereoscòpica filmada durant les jornades de confinament a causa de la COVID19.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració