Tot el que necessites per anar al teatre

Ballet Nacional de Cuba: La magia la danza

Ballet Nacional de Cuba: La magia la danza

Ballet Nacional de Cuba, arriba amb La Magia De La Danza, interpretant les peces més famoses de: Giselle, La bella durmiente, Cascanueces, Coppélia, Don Quijote, El lago de los cisnes, Sinfonia de Gottschalk.

LA COMPANYIA

El Ballet Nacional de Cuba és una de les més prestigioses companyies del món del ballet que ocupa un lloc prominent en la cultura hispanoamericana contemporània. El rigor artístic-tècnic dels seus ballarins i l’amplitud i diversitat en la concepció estètica dels coreògrafs, atorguen a aquesta agrupació un lloc rellevant entre les grans institucions del seu gènere en l’escena internacional. El Ballet Nacional de Cuba és la màxima expressió de l’escola cubana de ballet, que sobre la base cultural que brinden diversos segles de tradició en la dansa teatral.

La companyia sorgeix en 1948, amb Alicia Alonso com a principal fundadora i primera figura. Alicia Alonso, directora del Ballet Nacional de Cuba, és una de les personalitats més rellevants en la història de la dansa i constitueix la figura del ballet clàssic en l’àmbit iberoamericà. Les seves versions coreogràfiques dels grans clàssics són cèlebres internacionalment, i s’han ballat per altres importants companyies com els Ballets de la Òpera de Paris (Giselle, Grand Pas de Quatre, La bella durmiente del bosque); de la Òpera de Viena i el San Carlo de Nápoles (Giselle); de la Òpera de Praga (La fille mal gardée); del Teatre alla Scala de Milán (La bella durmiente del bosque) i el Real Ballet Danés (Don Quijote).

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Grettel Morejón: “A Cuba, ser ballarina del Ballet Nacional és com aquí ser jugador de futbol”

Grettel Morejón: “A Cuba, ser ballarina del Ballet Nacional és com aquí ser jugador de futbol”

12 juny 2017

El Ballet Nacional de Cuba ha desembarcat al Teatre Tívoli per mostrar La mágia de la danza, un recorregut per les grans obres del repertori clàssic: Giselle, La bella durment, Trencanous, […]