Tot el que necessites per anar al teatre

Ball d'hivern

Ball d’hivern proposa un doble contacte amb l’escena, afegint al directe la comunicació entre públic i personatges a través de Twitter.

Un ball etern que ens transporta a un espai irreal però alhora molt proper: l’hivern dins nostre. 5 personatges de diferents èpoques atrapats en un ball intenten fugir d’allò que un dia els va portar a entrar-hi. Tot esperant una seguretat que els permeti sortir i recuperar allò que un dia van deixar aturat – la seva vida – segueixen ballant. Ja només queda ballar al ritme que toqui, abandonar-se. 5 testimonis al voltant d’una sola idea: per què l’hivern s’instala dins nostre? Què tenen en comú el 1714 amb la 1a Guerra Mundial? I George Orwell amb 1714? I nosaltres amb tot això? I si el ritme és parés?

Es recomana als espectadors seguir Pol Bells al facebook (Pol Bells) i al twitter (@PolBells) ja que és una part més de l’obra.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • El drama humà interpretat desde la esfereïdora experiència d’uns personatges aparentment tan diferents, i a l’hora calcats en les seves misèries psicològiques. Contemporània, trencadora, provocativa i innovadora. Si voleu veure quelcom realment original i, a més, profund, no us ho perdeu ni de conya.

    20/01/2014
  • S’ha d’anar. Inmillorable. Els actors fan una molt bona feina.

    13/01/2014