Tot el que necessites per anar al teatre

Antiópera de les oblidades

Antiópera de les oblidades

Antiópera de les oblidades és un espectacle de teatre musical dirigit per Marc Chornet i produït per l’escola Aules de Barcelona. 

Sinopsi

Al centre de la vella Barcelona, als peus i voltants del Liceu, des del Barri Xino a la Ribera, se sent un cant que va de veu en veu, és el cant de les oblidades, éssers invisibles a ulls dels turistes, éssers menyspreats a ulls dels burgesets. Només apareixen a demanda del consumidor: una cervesabeer, unes bambes d’imitació, tres grams de coca, 20 minuts de sexe a demanda, la porta d’un after… El cant de les oblidades és aquell cant de les consumides, de les explotades, de les que oblidem diàriament després d’usar-les.

El seu cant, no sona a Puccini ni a Bellini, sona a Trap, a Rosalia, a Billie Eilish… I el seu cant parla de la supervivència, de com viure en el seu submón, de com ser humans en aquests baixos fons tan propers a les nostres cases… El seu cant és un cant necessari. Aquesta és la seva antiòpera. La que ens recorda que potser són elles les que viuen en el món real, i nosaltres en una bombolla.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Antiòpera de les oblidades’, un musical jove i urbà amb regust a Rosalía

‘Antiòpera de les oblidades’, un musical jove i urbà amb regust a Rosalía

8 abril 2021

L’Escenari Joan Brossa aposta fins al 18 d’abril per L’Antiópera de les oblidades, un musical escrit i dirigit per Marc Chornet inspirat en la popular obra L’Òpera dels Tres Rals […]