Tot el que necessites per anar al teatre

Alina Folini: Ruido Rosa

Ruido Rosa és la continuació d’una sèrie de peces, pràctiques i col·laboracions iniciades en Projecte Tàctil, que investiga les relacions perceptives dominants basades en el visual, per dislocar el seu protagonisme cap a la tactilitat i intimitat, procés co-creat amb Leticia Skrycky entre l’any 2017 i 2019.

Sinopsi

Ruido Rosa sorgeix del desig de desjerarquitzar la relació entre veure-dir-escoltar, per obrir narratives a partir de la imaginació oral. Proposa una experiència coreogràfica que es basa en l’escolta com a forma de coneixement, on els sentits no són binaris i les forces circulen entre cavitats, orificis, recipients, tubs, aigües, diluint els límits entre dins i fora, transitant diverses formes de dissociació i ressonància entre llenguatge, veu i gest.

La peça es posiciona en l’escolta profunda, no només de les propietats sensorials de la veu, la respiració i les paraules, sinó també de les sensibilitats lèsbiques i queer, com una inquietud sobre formes d’investigació i creació que qüestionen les metodologies normatives de la creació.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració