Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. La Trepa: Alícia al País de les Meravelles

Cia. La Trepa: Alícia al País de les Meravelles

La Companyia La Trepa porta a escena el conte d’Alícia al País de les Meravelles, que presenta situacions absurdes i parodia la societat i les institucions. La història d’Alícia conté molts ingredients, en el seu llenguatge i les seves situacions, del que més tard es coneixerà com a gènere de l’Absurd. Sens dubte, Lewis Carroll s’avança al seu temps. També fa una cosa inusual en els contes: mostrar-se molt crític amb la societat, a la representa caòtica i sense normes raonables, i amb les institucions, com per exemple la justícia, que no en surten gaire be parades. En la història hi apareixen també l’ansietat temporal que, a vegades, els grans imposen als nens, la intolerància i els dubtes d’identitat que comporta la infància.

SINOPSI

El Sr. Carroll i les germanes Liddell pugen a les golfes disposats a passar una estona entretinguda. La germana petita, l’Alícia, li demana al Sr. Carroll que s’inventi un conte per a ella, i ell la complau. Al conte, una nena, l’Alícia, veu passar un conill, amb armilla i rellotge, que té molta pressa. L’Alícia el segueix fins al seu cau i apareix en un món subterrani i desconegut, un món capgirat on les coses més estrafolàries són possibles. En el seu passeig per aquest món absurd, troba un seguit d’ estranys personatges: el conill blanc, l’eruga, la granota, el peix, la duquessa, el gat rialler, la llebre, el barreter boig, la reina de cors…

 

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració