Tot el que necessites per anar al teatre

Això és un drama: microdramatúrgies radiofòniques

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques presenta la lectura de microdramatúrgies radiofòniques creades originalment pel programa de ràdio Això és undrama, impulsat per l’Institut del Teatre i l’emissora IcatFM. L’acte compta amb la col·laboració especial d’Àurea Márquez, Lara Salvador, Sergi Torecilla i Ester Nadal.

Sinopsi

És possible recuperar l’interès pel drama radiofònic? En un moment en què els podcasts viuen un moment dolç, la Fundació Romea per a les Arts Escèniques i l’Institut del Teatre es proposen el repte d’explicar una història i uns personatges en menys de 10 minuts de durada a través de la lectura de microdramatúrgies radiofòniques. Uns continguts escrits i interpretats per alumnes i graduats de l’Institut del Teatre amb motiu del çprograma Això és un drama que, forma part de la plataforma digital d’IcatFM.
La lectura de microdramatúrgies és un projecte impulsat per l’Institut del Teatre i IcatFM, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya, AISGE, l’ICUB, AAPDC i Filmin, entre d’altres partners i col·laboradors.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració