Tot el que necessites per anar al teatre

After the party

After the party

After the party es un espectacle del coreògraf Thomas Noone, que torna a pujar a l’escenari per enfrontar-se amb el seu alter ego en un solo que combina dansa, titella, gest i objectes.

After the Party, a més d’una pausa amb la companyia, suposa una inflexió en la trajectòria creativa de Noone. Després de mantenir-se’n al marge, el coreògraf torna a la performance amb una nova fórmula que el situa a un lloc diferent físicament. Ho fa acompanyat del seu alter ego, un titella creat per Duda Paiva, que li permet parlar amb ell mateix. Noone compta de nou amb la col·laboració de Jimmy Strom a l’hora d’entendre la música i la il·luminació escènica i amb Marc Udina en el disseny de vestuari pel que – diu- serà probablement el seu últim solo en escena.

Sinopsi

Un home assegut en una cadira, reflexiona sobre converses i trobades del passat. Filtra. Intenta diferenciar el que és rellevant del que és insubstancial. Recorda. Reviu. La sorprenent aparició del seu alter ego li permetrà un diàleg tan intens com absurd. Veritats, somnis i mentides expressades amb dansa i un titella rebel.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració