Tot el que necessites per anar al teatre

Aaart! 18è Circ d'Hivern

Aaart! 18è Circ d'Hivern

No us heu perdut mai en el laberint d’un museu? Això és el que els passa als cinc protagonistes: Sergio, Jonathan, Nacho, Irene i Carlos. S’han desorientat entre passadissos i sales. I pel camí troben pintures que els hipnotitzen i els fan fer acrobàcies, girs, equilibris… Perquè, si us fixeu, a l’armari de la Història de l’Art és ple de provocacions al circ. Perquè els pintors descriuen les relacions entre l’home i l’espai; i sobretot capturen la gestualitat i l’expressió del cos humà; com també ho fa el circ.

A traves de 6 obres d’art els artistes es aniran relacionant amb les seves disciplines de circ, corda llisa, acrobàcies, mans a mans, equilibris i roda Cyr, fins a arribar a una obra coral que us captivarà.

Les obres d’art que veureu són: “Estudi de les proporcions del cos humà” (1490) de Leonardo da Vinci, Figurí de Malevich per a l’espectacle “Victòria sobre el sol” (1913), “El poeta” (1911) i “Predicador” (1915) d’Egon Schiele, “Nit amb gos” (1982) de Georg Baselitz, “Vertunno – Rodolf II” (1590) d’Arcimboldo, i “El diamant somriu al capvespre” (1947) de Joan Miró.

 

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració