Tot el que necessites per anar al teatre

22è Circ d'Hivern: Soterrani Còsmic

22è Circ d'Hivern: Soterrani Còsmic

Espectacle guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en la categoria Millor espectacle de circ. 

L’Ateneu Popular 9 Barris arriba aquest any a la 22a edició el seu Circ d’Hivern. Aquest any, el circ porta per títol Soterrani Còsmic. Un món dins d’un soterrani. Cinc germans conviuen amb les seves pròpies lleis, cultura i tradicions en una petita reproducció de la societat. Una analogia d’allò que és la història i la cultura de qualsevol societat, però també una crítica, àcida i irònica, de les suposades veritats absolutes.

SINOPSI

Cinc germans conviuen aïllats en un soterrani on han creat una petita reproducció del que és una societat, amb les seves lleis, espiritualitat, cultura i tradicions.

El germà gran exerceix de cap de família, culpa l’exterior de la desaparició dels seus pares, el considera un món perillós. La seva mare, filòsofa, i el seu pare, físic, van intentar educar-los en la llibertat i la creativitat. Ell ha intentat seguir amb aquesta educació, però només tenia deu anys quan els seus pares van desaparèixer, així que la seva manera de viure és molt peculiar.

Intenta mantenir els seus germans constantment ocupats, sap què és el que els agrada, els dona comeses que els motiven, els fa sentir part d’alguna cosa important, ser útils. Gaudint d’una sensació de llibertat, que encara que falsa, s’assembla molt a la llibertat real. A mesura que els seus germans creixen, cada vegada li resulta més complicat mantenir la mentida.

 

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració