Finalitzat: T’agrada cantar? Guanya una masterclass de ‘Maremar’

Dagoll Dagom organitza un concurs de cant en que la persona o grup guanyador farà una masterclass amb el director musical de l’espectacle, Andreu Gallén i la directora coreogràfica, Ariadna Peya. Durant la masterclass es prepararà un número musical de Maremar com si fossin els actors i actrius de la companyia. (Mira el vídeo)

➡️ Per participar cal tenir més de 14 anys.
➡️ Es pot concursar individualment o per grups de 3 a 20 persones.
➡️ El concurs està obert fins el 30 de novembre a les 15 hores.
➡️ Per a poder participar, cal registrar-se i pujar el vídeo cantant el tema Abril 74 seguint la partitura d’Andreu Gallén (DESCARREGA-LA AQUÍ). La cançó haurà de ser interpretada a cappella.
➡️ Comparteix-ho a les xarxes i aconsegueix ser un dels vídeos més votats del concurs. No t’oblidis d’etiquetar #MaremarDagollDagom
➡️ La masterclass es farà per un màxim de 20 persones. Els vídeos més votats a Easypromos fins arribar a 20 persones seran els guanyadors.
➡️ Un jurat creat per Anna Rosa Cisquella (directora executiva de Dagoll Dagom), Andreu Gallén i Ariadna Peya escollirà els vídeos guanyadors en cas d’empat.
➡️ Les persones guanyadores del concurs faran una masterclass amb Andreu Gallén i Ariadna Peya al Teatre Poliorama. Es prepararà un número del mateix musical amb la part de ball i cant adaptada als participants.
➡️ La masterclass serà durant el mes de desembre, la data es concretarà properament.

🗓️ Tens temps de participar fins el 30 de novembre a les 15 hores.

PARTICIPA CLICANT >> AQUÍ <<

VOTA PARTICIPACIONS >> AQUÍ <<

 

Enllaç copiat!