Finalitzat: Guanya entrades dobles per veure l’espectacle on-line ‘Psicòsis de les 4.48’

Anna Alarcón recupera Psicòsis de les 4.48, la seva colpidora interpretació de l’últim text escrit per la gran autora britànica Sarah Kane. Un monòleg dolorosament autobiogràfic, que ja vam aplaudir al festival el 2018, i que se submergeix en les regions més fosques de la ment. Un moment de brutal lucidesa d’una ment sacsejada pels psicotròpics i la depressió clínica. Kane es va suïcidar després d’escriure aquesta peça. Aquest monòleg s’oferirà en directe per Zoom per a un nombre limitat d’espectadors. Una experiència única d’una interpretació memorable i un text que forma part del cànon de la literatura dramàtica del segle XX

Teatre Barcelona t’ofereix entrades doble per la funció del 10 de novembre a les 20h. Per participar només has de respondre a la següent qüestió: Qui són els creadora de la peça? Deixa’ns la teva resposta en els comentaris d’aquest post.

Pots participar fins al 24 de novembre a les 00h. Es sortejaran les entrades entre tots els que hagin respost correctament la pregunta plantejada. Informarem dels guanyadors l’endemà en aquest mateix espai i seran notificats per correu electrònic.

CONCURS FINALITZAT

Guanyadora amb quin contactarem a través de correu electrónic.

L. Álvarez
Coaner P. M

Més informació i entrades:

 

Participants
 • Santi Suso
  05/11/2020
 • Montse
  05/11/2020
 • Laura Álvarez
  05/11/2020
 • Francesco
  05/11/2020
 • Coaner
  02/11/2020
Enllaç copiat!