Teatre familiar de diumenge

Comunicació

familiar

Tens als nens avorrits tot el cap de setmana a casa? Porta’ls al teatre per a que gaudeixin d’experiències úniques i molt educatives.

A PARTIR DE DOS ANYS

EL FOLLET VALENT AL PARC
27 d’octubre al Teatre Poliorama

El follet valent, amb més de 250 actuacions per a tot Catalunya, torna al Teatre Poliorama per celebrar els 10 anys de VIU EL TEATRE!
Un espectacle divertit, imaginatiu i didàctic, on l’amistat es converteix en l’eina bàsica per sobreviure, i la música un engrescador per als nens i nenes.

El protagonista d’aquesta història és un Follet molt eixerit que, inesperadament, apareix al Parc d’una gran ciutat. Allí coneixerà la Papallona d’Ales Multicolor, la Vespa Ratllada i el Sr. Escarabat, però també es trobarà un parc ple de brutícia i, sobretot, un parc sense nens i nenes. I tot per culpa d’una Aranya lletja i peluda que té a tots els animalets atemorits. Junts formaran La Colla del Follet Valent i intentaran solucionar d’una vegada per totes la problemàtica amb l’Aranya. Ho aconseguiran?

EL PATUFET VALENT
fins al 27 d’octubre de 2013 al Teatre del Raval

Un espectacle ple de humor, música i molta fantasia on els audiovisuals i les ombres xineses també hi tenen cabuda.

“Sigueu bons minyons i prepareu-vos a dormir a dins d’una col mentres escolteu la història d’un heroi petit però valent. En Patufet està disposat a fer el que sigui per ajudar la seva mare i iniciar el seu recorregut com a un nen responsable, però no sense superar les proves que la vida ens planteja diàriament. El Patufet valent us convida a gaudir d’aquesta aventura plena d’humor, molta fantasia i música, una aventura on tots podreu ser protagonistes.”

DE TRES A CINC ANYS

XAROP DE CARGOL
26 i 27 d’octubre de 2013 al Teatre Tantarantana

Un espectacle d’ombres xineses que proposa poemes i cançons com a remei a les afliccions dels més petits.

La Clara és molt petita però té un cor molt gran. Cada dia agafa la seva ambulància, la seva cabreta, la seva pilota i se’n va a treballar a l’hospital. La Clara és una metgessa particular, que cura als seus pacients amb poemes i cançons. A la seva consulta hi arriben malalts de tota mena: En Martí que no es sap vestir, la senyora Anna que mai no té gana, el Ton, la Toneta i la seva tortugueta, l’Aranxa que té mal de panxa i la Rosó que té molta por. La Clara té una capsa de remeis i de dins treu els elements per a fer les medicines: un pomer, un cargol, una mica de vent o una mica de pluja… unes quantes lletres per a lligar-ho tot i d’aquí sortirà el poema o la cançó que guarirà la malaltia.

A PARTIR DE QUATRE ANYS

CENICIENTA, EN TIEMPOS DE VELÁZQUEZ
Fins al 27 d’octubre al Teatre Gaudí Barcelona

El bell conte clàssic adaptat a les necessitats del públic infantil contemporani, respecta els eixos del relat que ajuden al nen a la comprensió del món i la seva posició en ell.

Espectacle preciosista que commou al públic familiar. Pels més petits el ritme i la senzilla, i alhora coneguda trama, suposen grans emocions i diversió mentre que els majors gaudim com a nens de la bellesa plàstica i del record d’una època que ja Velázquez va plasmar amb màgia: el temps de les Meninas. (Espectacle recomanat per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.)

A part d’aquests, tens més espectacles familiars aquest cap de setmana a Barcelona. Pots trobar-los tots a la Cartellera de Teatre Barcelona.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!