Vine a conèixer les entranyes de Les Feres, amb els Pirates Teatres!

Redacció

Els Pirates Teatre presenten a partir del 29 de juny una nova comèdia musical Les Feres de Shakespeare. No queda res i estan en ple procés de creació. Vols saber com s’organitzen? Vols descobrir alguna cançó de primera mà? Els secrets i dificultats de les Feres? Com és un assaig? Volem apropar-te aquesta intensa etapa de creació! Pensem que pot ser enriquidor, interessant i divertit conèixer de prop tots els detalls per després gaudir d’una altra manera l’espectacle. El Maldà i Teatre Barcelona et proposem un seguit d’activitats gratuïtes de la mà. Anima’t a assistir, volem que ens acompanyis!

LES FERES PER DINS!

Trobada amb l’equip
Dilluns 27/05 a les 19:30 a El Maldà.
Neus Molina, col·laboradora de Teatre Barcelona, ​​entrevista a la dramaturga i traductora Ariadna Pastor, el director Adrià Aubert i la compositora Ariadna Cabiró. Després, hi haurà un petit debat amb el públic!

Assaig obert
Dilluns 3/06 a la tarda.
Descobreix com funciona un assaig, què indicacions fa el director i com ho treballen els actors i les actrius. Un cop fet l’assaig, crearem un espai de debat on pots comentar qualsevol idea que creguis convenient, tota aportació és ben rebuda. Ens és de molta ajuda l’opinió i valoració de l’espectador, per a nosaltres és molt enriquidor!

VIP Experience
Diumenge 30/06 a les 12h al Onyric Teatre Condal.
Et farem una ruta guiada per dins del teatre. Passeja’t i per l’escenografia i tafaneja pels camerinos! Atenció! Just després farem una prèvia de l’espectacle. L’activitat és gratuïta, si després vols veure la funció prèvia, pots comprar l’entrada anticipada amb descompte aquí. Entrada 17€ per a compres realitzades abans del 27/05.

Com m’apunto a les activitats? Només has d’enviar-nos un mail a comunicacio@elmalda.cat  per fer efectiva la reserva, et sempre una confirmació. Pots apuntar-te a totes les activitats o només a una, indicant quina. Això sí, les places són limitades. Totes les activitats són gratuïtes.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!