Tricicle torna amb últimes funcions de ‘Bits’ i prepara una obra dels seus grans èxits

Redacció TeatreBarcelona

La companyia catalana d’humor Tricicle tornarà al Poliorama amb Bits, el seu últim espectacle de creació, mentre preparen per setembre de 2016 un espectacle que recopili els seus millors èxits.

TEATRE_BARCELONA-tricicle_torna_bits-REVISTA_4

L’obra porta més de tres anys en una gira que va recalar al Poliorama, a finals de 2013, on es podrà veure ara entre el 6 de novembre i el 31 de gener, durant les que seran les 70 últimes funcions a territori català. Bits arriba en una versió “millorada, amb gags allargats: una autèntica màquina de fer riure”, explica Paco Mir, que juntament amb Joan Gràcia i Carles Sans conforma el trio. Això és degut a la revisió constant que fan del seu treball, entre bambolines, que no deixen de tractar de millorar i llimar tot i portar 600 funcions de Bits a l’esquena.

DESACCELERANT, PERÒ AMB IL·LUSIÓ

Bits, la vuitena creació teatral de Tricicle, amb la que revisen el món de les noves tecnologies des del seu segell d’humor, serà el seu darrer espectacle de creació, ja que tenen intenció de “baixar la intensitat” de la seva activitat teatral. “Estem 10 mesos a l’any en gira, a l’autopista, i tot i que estem bé físicament, també volem dedicar més temps a altres projectes, a la família, poder viure a Barcelona…”, es sincera Gràcia. Però aviat afegeixen que tot i voler baixar el ritme, no es cansen d’actuar. “Pot fer mandra anar de gira pel cansament, però una vegada som dalt de l’escenari, és com si tornéssim a ser a la primera funció de Manicòmic –la seva primera obra–, no perdem la il·lusió”, coincideixen.

TEATRE_BARCELONA-tricicle_torna_bits-REVISTA_2

L’1 de novembre farà 36 anys de la seva primera actuació, a Breda, on van escollir el nom de Tricicle de manera una mica aleatòria, i per la que van cobrar, en espècies, “un sopar de conill amb cargols”. “Cada dècada té les seves coses”, relata Sans: els primers 10 anys van ser “fantàstics”, un moment “d’enlairament” de la companyia, que va sorprendre per la seva originalitat i el seu llenguatge propi i, en crear el segon espectacle, Exit, la companyia es va convertir “en una realitat”. Amb la segona desena va arribar la solidesa, d’èxit i viatges per territori nacional i internacional, i amb una tercera dècada ja sobrepassada, es troben en la situació “d’una companyia d’allò més consolidada, que ja va pensant en deixar de fer actuacions”, revelen.

UN REPÀS DE LA SEVA TRAJECTORIA

I amb certs aires de comiat, i amb la intenció de retrobar-se amb el seu públic i agrair-li el suport, preparen pels volts de setembre de 2016 un espectacle que reculli els seus millors sketchos que probablement seran també revisatsi, per tant, els “grans èxits” de la seva trajectoria. El format serà semblant al de l’espectacle que van preparar pels seus 20 anys, en el que el públic podia votar per quins 20 gags volia veure aquella nit.

“Però no ens acomiadem dels escenaris!”, aclareixen, doncs tenen intenció de seguir vinculats al teatre, tant participant amb altres produccions com pel que fa a la programació artística dels teatres Victòria i Poliorama.

TEATRE_BARCELONA-tricicle_torna_bits-REVISTA_3

Trobareu tota la informació sobre dates i horaris a la fitxa de l’espectacle:

Text i fotografies: Neus Riba

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!