Festival de Nadal de Plaça Catalunya: l’epicentre escènic de la ciutat

Ruben Garcia

Fins al 30 de desembre el Festival de Nadal de Barcelona omplirà  Plaça Catalunya d’espectacles d’arts escèniques adreçades a totes les franges d’edat. Al matí es programaran espectacles familiars, a la tarda serà el moment dels espectacles de mig format d’arts escèniques i espectacles musicals, i al vespre es programarà cada dia la Cançó de Nadal, amb una adaptació de la companyia Insectotròpics.

L’assistència a tots els espectacles és gratuïta es vehicularà mitjançant reserva prèvia a través d’aquesta web.

Quines propostes culturals podràs veure?

Matinals familiars per a nens i nenes

Els matins de Plaça Catalunya estaran adreçats als nens i les nenes de 4 a 12 anys i proposaran diverses activitats i espectacles amb una oferta d’activitats i espectacles centrats en la cultura, la literatura, les arts plàstiques, l’aprenentatge, el coneixement, la ciència, el moviment i l’esport.

Les activitats es desenvoluparan entre les 10h i les 14h, i comptaran amb la participació de La Mandarina de Newton (divulgació cientificotecnològica), el Festival Flic (literatura i arts), El Culturista (arts plàstiques), Àrea d’esports de l’Ajuntament (esport i vida saludable) i Eléctrico 28 (dinamització a través d’arts de carrer).

Tardes culturals

Podràs veure circ amb la companyia Pscirc i l’espectacles Després de tot (dilluns 21); la companyia de dansa i moviment Moveo portarà el seu exitós espectacle de carrer Conseqüències (dimarts 22); la coreografia de Diego Garrido i Adrián Vega (dimecres 23), l’espectacle Aquest ocell no pot estar en aquesta plaça de la Violeta Iriberri (dijous 24); Arat, una coreografia de la Ester Guntin inspirada en la història d’un músic armeni (divendres 25); una mostra de coreografies dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l´Institut del Teatre de Barcelona (diumenge 28); un espectacles de Les Impuxibles (el dilluns 29 i 30).

Nits universals amb ‘Cançó de Nadal’ dels Insectotròpics

La història universalment coneguda del Conte de Nadal de Charles Dickens serà la protagonista de les nits del Festival de Nadal de Barcelona, en un espectacle d’arts de carrer a través d’unllenguatge radical, multimèdia, simbòlic i oníric de la companyia Insectotròpics.

L’espectacle, que ocuparà tot l’espai d’escenaris de la plaça, compta amb la participació d’una trentena de cantaires del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, Fabra i Coats,
CCCB i el Gran Teatre del Liceu. Més info aquí.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari