El Circ Cric celebra 40 anys i reobre les seves carpes del Montseny

Redacció

El Festival Circ Cric presenta la seva 11a edició que omplirà de circ els caps de setmana fins el 4 de juliol. Després de gairebé dos anys tancats a causa de la pandèmia de la Covid19, el circ del Montseny engega una nova edició del seu emblemàtic festival amb una programació per a tots els públics basada en tres espectacles Què Bèstia, Catacric.40 i Or Roig (Brins de Safrà). A més, enguany el Cric celebra quatre dècades d’història, 40 anys de la primera actuació que el Circ Cric va fer al Parc Central de Mataró.

L’espectacle inaugural d’aquesta 11a edició del Festival Circ Cric serà el Què Bèstia, el nou espectacle de Tortell Poltrona & Cia, que se celebrarà tots els dissabtes fins al 3 de juliol. Inspirat en els grans pallassos d’inicis i mitjan del segle XX, la proposta presenta situacions absurdes i gags que faran que homenatgen a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats.

Per altra banda, els diumenges, el Circ Cric i Tortell Poltrona presentaran el CATACRIC.40 un espectacle de circ de gran format amb música en directe per a tots els públics. Set pallassos seran els conductors d’un espectacle que desafia amb sensibilitat i comicitat l’etern repte humà de l’equilibri, la gravetat i el sentit comú. Una proposta contemporània plena de recerca i poesia escènica, que commemorarà també “els 40 anys de Catacrics i Catacrecs sota la lona del Circ Cric”.

La programació d’aquesta 11à edició també posarà el focus en el públic jove i adolescent, per qui reserva els divendres al vespre. El Circ Cric oferirà Brins de Safrà, un soparespectacle per apropar el circ i l’art del pallasso als més joves.

Circ i natura

Per complementar la programació el Circ Cric presenta dues propostes entorn el binomi circ i natura.

En aquest sentit, els diumenges al matí, el Festival Circ Cric presenta l’activitat infantil Circ i Natura, una màgica aventura, formada per una passejada guiada i tranquil·la a la llera de la Tordera i descobrir el circ dins la natura. En acabat, els participants podran gaudir de l’espectacle Catacric.40 amb Tortell Poltrona & Cia. Cada sessió tindrà places limitades que caldrà reservar.

Per els més grans, enguany el Circ Cric estrena l’activitat La Natura ens parla de la mà del científic ambiental Martí Boada i Tortell Poltrona. Els dissabtes i diumenges a partir del mes de maig, es podrà gaudir d’aquest recorregut autoguiat pels paratges de l’entorn del Circ Cric. Els participants descobriran diferents codis QR a través dels quals es podrà accedir a informació i converses entre Martí Boada (geògraf i naturalista, referent en Ciències Ambientals que forma part del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient) i Tortell Poltrona que explicaran de manera científica i divertida les característiques i particularitats dels individus que habiten el bosc de ribera de la llera de la Tordera. Els participants també podran complementar l’activitat amb un petit quadern de camp que els farà de guia i on podran plasmar tot allò que els hi sigui rellevant.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!