El cabaret ‘Laberint Striptease’ torna al Centre de les Arts Lliure

Redacció

El coreògraf Roberto G. Alonso recupera fins al 20 de febrer Laberint Striptease al Centre de les Arts Lliures. Inspirat en les obres i el poemes visuals de Joan Brossa, l’espectacle torna al mateix escenari que va viure el projecte ara transformat en una aclamada proposta per part públic i crítica.

Roberto G. Alonso i el músic Jordi Cornudella han creat aquest espectacle amb aires de cabaret alemany: “Com a creador no podia perdre l’ocasió d’enfrontar-me a un repte majúscul com reinterpretar les seves paraules, com descontextualitzar-lo i apropar-lo al nostre temps o no trair el seu esperit crític i mantenir el seu  humor corrosiu”, explica Alonso. Laberint Striptease és un espectacle que manté l’esperit de Brossa: un cabaret corrosiu, satíric, anticlerical i reivindicatiu.

La proposta compta amb un repartiment, dirigit per un mestre de cerimònies interpretat pel mateix Alonso, que combina a escena arts com la màgia, l’acrobàcia, la dansa, la veu, el transformisme, el ball, el teatre i la música.

Robert G. Alonso, un referent escènic amb llenguatge propi

Roberto G. Alonso és un referent en el món de la dansa i les arts escèniques, gràcies al seu particular llenguatge artístic, que fusiona dansa amb dramatúrgia i amb una posada en escena original i detallista. Les seves darreres creacions ha estat Marúnica (2020), un espectacle familiar coproduït amb la Quinzena Metropolitana de Danza; Laberint striptease (2019); A mí no me escribió Tennessee Williams, estrenat a Fira de Tàrrega 2016; i La fragilidad de los verbos transitivos, una coproducció amb el Festival Grec 2016 de Barcelona.

Més informació, imatges i entrades:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!