Especial Festival Grec, descarrega’t la revista de TB

Redacció

El Grec és l’esdeveniment més gran de la nostra ciutat relacionat amb les arts escèniques. No només per la gran quantitat d’espectacles, sinó també perquè ens proporciona l’oportunitat de veure propostes internacionals de gran nivell i fins i tot companyies de casa nostra que sovint no tenen prou espai al circuit teatral barceloní. Enguany, a més, arriba al seu 40è aniversari. Dos motius que, sumats a la passió teatral que alimenta el projecte de Teatre Barcelona, han estat més que suficients per fer un pas endavant i publicar, per primer cop, una revista en paper de 60 pàgines a tot color amb reportatges, entrevistes i tota la programació d’arts escèniques del Grec.

TEATRE_BARCELONA-revista_grec

La publicació, que ha comptat amb la participació de diversos col·laboradors, inclou també diversos itineraris elaborats pels crítics del portal Recomana.cat, a més d’articles i la resta de programació teatral de la ciutat. Hem volgut, així, fer una panoràmica del ventall de possibilitats que ofereix Barcelona el mes de juliol, però posant la lupa en espectacles de diferents disciplines i gèneres, arriscats, innovadors, amb un gran desplegament escènic o de temàtica de gran actualitat. Estem convençuts que el Festival Grec, i altres propostes estiuenques com el Festival Variety o el Festival Bàrcino, són grans oportunitats per trencar la rutina i deixar-nos seduir per noves propostes.

Els usuaris de Teatre Barcelona podeu descarregar-la en aquest enllaç i la podeu aconseguir gratis en paper, a partir del dia 21 de juny, a la llibreria Laie (Pau Clarís, 85), el Palau de la Virreina (La Rambla, 99) o Vilaweb (Ferlandina, 43).

* FE D’ERRADES: A l’article del Festival Barcino de l’Almeria Teatre hi ha un error en alguns espectacles de la seva programació. Podeu trobar els espectacles del Festival AQUÍ.

Revista especial Grec
Descarrega-la ara
Comparteix-la!
Enllaç copiat!
Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!