‘Aladdín’, el musical de Disney s’estrenarà a Madrid al 2023

Rubén Garcia Espelta

Stage Entertainment, una de les grans productores de musicals internacionals i responsable d’èxits a la cartellera de Madrid amb El Rey León, Anastasia o Tina i a Barcelona amb La Bella y la Bestia, Sister Act o Los Miserables estrenarà al 2023 el musical Aladdín.

Aladdín, basat en la pel·lícula homònima de Disney de 1992, és un musical d’èxit mundial amb 5 produccions actuals en cartell a diferents països i amb un èxit avalat pels més de 10 milions d’espectadors que ja l’han vist. El musical, que s’instal·larà al 2023 al Teatre Coliseum de Madrid, explica la història del jove Aladdín, que amb l’ajuda d’un geni totpoderós, emprèn una aventura en què posarà a prova la voluntat i la moral. En aquest recorregut troba l’amor veritable i descobreix que el valor de cadascú és un tresor que tots portem a dins.

L’espectacle comptarà amb una nova partitura que inclou cinc populars cançons de la pel·lícula original de dibuixos animats creades per l’oscaritzat Alan Menken (La Bella i la Bèstia, Newsies, Sister Act), i d’altres escrites especialment per a la versió teatral.

Breu història sobre el musical

Aladdín, l’exitós musical basat en la pel·lícula d’animació guanyadora de l’Oscar, es va estrenar a Broadway al New Amsterdam Theatre amb gran èxit de crítica el 20 de març de 2014 i ràpidament es va consolidar com un dels èxits més grans de taquilla dels darrers anys, batent 14 rècords d’espectadors al mateix teatre. A tot el món ha rebut més de 14 milions de persones i es pot veure actualment a Broadway, a Tòquio, als Països Baixos, a Ciutat de Mèxic i a Stuttgart.

Segueix l’actualitat de la cartellera madrilenya a TeatroMadrid.com.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Bergman o com viure envoltat de dimonis

Bergman o com viure envoltat de dimonis

La baronessa Karen Blixen va prometre l’ànima al diable a canvi de convertir tot el que visqués en una història. D’aquell pacte van néixer títols com Memòries d’Àfrica o El […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!