No tot està perdut

Wasted

Wasted
22/04/2016

(Aquesta va ser la meva recomanació de Wasted quan la vaig veure a FiraTàrrega 2015. Com podreu veure al final de l’escrit, desitjava que aquest projecte arribés a alguna sala de Barcelona i per fi ha estat possible. No us la perdeu!!)

Va ser llegir que Iván Morales dirigia aquesta proposta i comprar les entrades amb els ulls tancats. La veritat és que ho vaig encertar. Ha estat de les millors propostes que he vist i valorat d’aquesta edició de FiraTàrrega.

Wasted és una obra que ens parla de com tres amics de 25 anys s’enfronten a les misèries de la vida tot recordant en Toni, un company mort fa uns 10 anys. L’obra està basada en un text de la poetessa, rapera i dramaturga del Regne Unit, Kate Tempest. Amb aquesta peça, Íntims Produccions vol continuar investigant sobre la relació de l’escena amb el públic i l’espai, portant a l’espectador a viure una experiència dramatúrgica molt intensa i plena de sensacions.

El lloc és un amagatall, un lloc tancat, bastant humit i il·luminat amb fluorescents. El públic està situat en cercles i els actors utilitzen tot l’espai per moure’s i actuar. Hi ha mirades directes als ulls, corredisses. Tot succeeix durant el transcurs d’un dia. Un dia intens on la festa, la música, l’alcohol i els porros hi són molt pressents.

Les actuacions són espectaculars. Sandra Pujol és la professora Charlotte; Oriol Esquerda en Danny, un músic que mai aconsegueix els canvis que promet fer de la seva vida i que té una relació complicada amb la Charlotte; i en Xavier Teixidor és un Ted magnífic, sens dubte la interpretació que més m’ha sorprès.

Una proposta molt actual, d’una força i ritme trepidants.

El seu missatge: No està tot perdut, hi ha esperança i les ganes de començar de nou. La vida és una merda. La vida és collonuda.

Espero que aquesta temporada es programi en alguna sala. Seria una llàstima que no arribés a un públic més ampli.

**** 1/2

← Tornar a Wasted

Enllaç copiat!