La fragilitat de l’amistat

Viure sota vidre

Viure sota vidre
03/09/2014

Hem començat la temporada de teatre en un espai que ens agrada força d’anar-hi, al Círcol Maldà. Ens esperava Viure sota vidre, una obra escrita pel dramaturg austriac Ewald Palmetshofer, produïda per la jova companyia la Cosa i traduïda i dirigida per Sarah Bernardy. Des d’un principi la historia ens ha atrapat. Els diàlegs i frases a mig acabar del començament, crea una situació que t’ enganxa des d’un primer moment.

Tres amics queden en retrobar-se en un hotel, dos anys després que cadascú triés un camí diferent. El que en un principi sembla una reunió de tres grans amics, acabarà convertint-se en una situació incòmoda. Tots tres es guarden coses que no es van dir en aquells moments… sentiments, preguntes i retrets que ara amb el pas del temps, en que la seva relació s’ha debilitat, apareixen i aflora la sinceritat. Què va passar entre ells per que ara tot sembli tan fred? Per què no hi ha comunicació ni confiança entre ells? Quins sentiments hi havia realment entre cadascun d’ells?

Haig de felicitar a tots tres actors, Jordi Llovet, Miriam Escurriola i Mireia Pàmies, per unes interpretacions brillants. No us la perdeu!!!

← Tornar a Viure sota vidre

Enllaç copiat!