Desert, sensacions i viatges express

Viaje al centro del sentido

Viaje al centro del sentido
08/05/2019

“Viaje al centro del sentido” comença al revés de les obres de teatre convencionals. I no, no es comença aplaudint. Tot és fosc, i seguirà fosc fins al final de la representació. Una forma de teatre que pot arribar a donar molt de joc sensorialment, ja que quan es perd un dels cinc sentits, el cos humà intensifica els restants. En aquest cas perdem la vista i es posen en alerta el tacte, l’olfacte i l’oïda per rebre qualsevol imput.

La valoració de l’espectacle queda molt a l’aire i en consonància a la interpretació i els paratges que s’hagin imaginat en la ment de cada un, ja que depèn de la diapositiva mental que li vulguis inserir al moment de música en directe i jocs de sons tindràs una història o una altra, amb uns “colors” o amb uns altres o amb uns paisatges o uns altres. No obstant això, Porta4 ens ofereix un recorregut intens pels indrets sensorials però no suficient per acabar-los de consolidar, fet que distorsiona lleument la història que es vol representar.

Sigui com sigui, una experiència que li dóna una volta al teatre convencional i que si se segueix experimentant, es poden aconseguir resultats que meravellin a tothom i et transportin a llocs inimaginables de la mà del so i l’olfacte.

 

← Tornar a Viaje al centro del sentido

Enllaç copiat!