Dansa Performance

Travelling to Nowhere

Travelling to Nowhere
18/05/2015

Es tracta de Dansa Performance utilitzant tecnologia interactiva. El públic estem integrats en l’espectacle, se’ns  grava durant l’espera  llegint unes postals ,i les nostres veus i imatges formaran part de l’actuació. Alguns també poden participar amb seus smartphones generant o accionant part de la banda sonora. La ballarina porta un sensor al canell que amb el moviment genera diversos espais sonors. És un projecte que els permet profunditzar en el moviment des d’un llenguatge propi, i en la sonoritat produïda per aquest moviment.

Es tracta d’una peça que reflexiona sobre somiar despert , i aconseguir o no els teus somnis. Tracta també de les pors a les que ens hem d’enfrontar per assolir els nostres objectius i l’ansietat que això ens provoca, a la vegada que ens deixa entreveure el plaer que sentim quan aconseguim els nostres somnis.

La ballarina Carrasco ens ha fet una demostració d’expressió corporal brutal, movent cada múscul del seu cos d’una manera molt precisa , buscant en cada moment la transformació  del seu cos amb cada moviment que realitzava.

Se’ns ha presentat nua; el seu cos ha estat la pantalla on s’han projectat algunes de les frases que hi havia escrites a les postals.

Hi ha hagut moments divertits i d’altres realment angoixants.

 

← Tornar a Travelling to Nowhere

Enllaç copiat!