Volem més espectacles com aquest!

The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show
26/10/2023 - Teatre Coliseum

Dimarts vaig anar a l’estrena de The Rocky Horror Show al Teatre Coliseum, lloc de partida de la seva gira europea especial 50° aniversari de la seva estrena, amb la mateixa producció que a Londres, en versió original (anglès) i subtítols en castellà.

Estrenat el juny de 1973 al Royal Court Theatre de Londres, The Rocky Horror Show s’ha convertit en el musical contemporani que més temps ha estat ininterrompudament en cartell.

Aquest espectacle musical de rock ‘n’ roll és un homenatge a les pel·lícules de ciència-ficció i terror de sèrie B.

Amb més d’una quinzena d’actors i actrius sobre l’escenari, acompanyats per la música en directe, aquest musical és una festa garantida que combina ciència-ficció, comèdia i terror, música espectacular i molta, molta diversió. Només apte per gent amb ganes de passar-ho bé.

Els actors, tots extraordinaris, cantant clàssics atemporals, com Sweet Transvestite, Science Fiction/ Double Feature, Dammit Janet, SweDon’t Dream It, Be It , Time Warp o Wild and untamed thing. Canten i també ballen de meravella. El ritme és contagiós i cada número musical es converteix en una autèntica festa.

The Rocky Horror Show és un musical que fomenta la participació del públic, ja sigui amb comentaris (en anglès) als actors, ballant i cantant algunes cançons o vestint-se amb disfresses tant extravagants com les dels personatges del musical. Tot un espectacle!

La música, a més a més de ser en directe, tocada per la banda de Rocky Horror, directament des del London’s West End, és una meravella.

The Rocky Horror Show és un espectacle divertidíssim. Tots vam acabar dempeus, amb un somriure d’orella a orella, ballant i aplaudint eufòrics, mentre els actors cantaven, una vegada rere un altre, el tema Time warp, un dels números més emblemàtics del show.

Jo de vosaltres no m’ho perdria. En primer lloc, perquè és una oportunitat única de gaudir d’un musical del West End sense la necessitat de viatjar a Londres, i, en segon lloc, perquè Barcelona serà l’única ciutat espanyola on es podrà veure aquest musical abans de recórrer altres ciutats europees com París, Torí, Roma, Nàpols, Milà, Dublín, Sidney i Melbourne.

Realment és un regal poder gaudir d’espectacles de gran qualitat com aquest, amb un equip artístic i tècnic fora de sèrie.

← Tornar a The Rocky Horror Show

Enllaç copiat!