Visca la llibertat d’expressió!

Peyu: El Gallardo Español

Peyu: El Gallardo Español
02/02/2020

“El gallardo espanyol” és el 4t espectacle en solitari d’en Peyu.

Els que heu assistit a algun dels seus espectacles, ja coneixeu la forma de treballar d’en Peyu: humor a través d’una dramatúrgia en un format que està molt més a prop del teatre que del monòleg televisiu. El seu estil i la seva manera de fer humor, s’han acabat convertint en la seva marca. I és que en Peyu és un crack explicant històries, i és per això que els seus seguidors intentem no perdre’ns cap dels seus espectacles.

En aquesta ocasió, mitjançant el col·loqui post funció de l’obra “El gallardo espanyol”  de Cervantes, en Peyu construeix aquest espectacle. Un espectacle en forma de denúncia, que neix davant la situació opressiva actual de l’Estat Espanyol. Un estat en el que es persegueixen idees i col·lectius, talment com si estiguéssim de nou en plena dictadura feixista.

A “El gallardo espanyol”  veureu una comèdia farcida d’ironia, sarcasme i humor, en la que en Peyu parla amb total llibertat i sense cap mena de censura, d’un munt de temes de màxima actualitat, com la repressió, la censura, el racisme, la justícia, la manipulació dels medis, la falta d’escrúpols de la premsa rosa, la sobreprotecció dels pares, la crisis dels refugiats, la monarquia, l’independentisme, l’homofòbia, la Seguretat Social i el rebuig als turistes.

Clar i català.

Jo de vosaltres no me la perdria!

 

← Tornar a Peyu: El Gallardo Español

Enllaç copiat!