Paràsits. El musical → Jove Teatre Regina

12/11/2017

Veus oprimides

El meu error inicial va ser pensar que tots els “musicals per joves” són una còpia de “El despertar de la primavera” de la temporada passada. Anava amb les expectatives molt altes, confiant amb el talent de la meitat del repartiment, que van complir amb el seu paper, però no va ser suficient per amagar la poca naturalitat de la resta dels integrants del grup. En general, micròfons massa baixos i a vegades molt alts (que “petaven”), mirades dels actors al públic buscant complicitat innecessària, “trepitjades” comunes qui sap si per falta de rodatge… De totes maneres, els sis joves han demostrat tenir una veu genial que en altres ocasions es poden acabar d’explotar. Podem donar una nova oportunitat als joves perquè …No podran amb mi si jo no vull…

 

Per què hi heu d’anar? Una història que narra la lluita dels joves contra les opressions! Uns fets que ens porten a imatges força recents i actuals.

Per què no? Falta intensitat al muntatge, algunes petites peces que acabin de fer rodar la maquinària.

 


Tot el que necessites per anar al teatre

Properament a la venda

Paràsits. El musical

Paràsits. El musical

Davant del conflicte, en qui pots confiar? N’hi ha prou amb els ideals per iniciar un projecte de canvi?

Paràsits és un musical que parla de l’amistat, de la joventut reaccionària i de sentir-se exclòs de la societat. Una obra històrica que parla de fets reals i que vol reflexionar sobre la joventut com a motor de canvi.

Una obra sobre lluitadors oblidats.

Sinopsi

Alemanya 1944, Segona Guerra Mundial.

Grups de joves contraris al règim Nazi s’organitzen pel combatre’l a través de la música i les accions socials. El govern alemany els considera paràsits de la societat i els combat amb la força intentant erradicar-los.

Això farà que grup de la ciutat de Colònia, Els Pirates D’Edelweiss, comenci a plantejar-se si la violència només es pot combatre amb violència.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Paràsits. El musical

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.