Música clàssica i humor

Paco Mir & Cor de Teatre: Allegro

Paco Mir & Cor de Teatre: Allegro
16/09/2015

“Allegro” és el nou espectacle del grup Cor de Teatre que podreu veure durant tres setmanes al Teatre Goya i que està dirigit a tots els públics.

Es tracta d’un muntatge amb una gran força visual, carregat d’emoció i molt divertit, on uns 14 cantants – actors combinen la música a capella amb teatre gestual, regalant-nos moments realment impagables.

En aquesta ocasió la direcció ha estat de la ma de Paco Mir, integrant de la companyia teatral gestual El Tricicle, que ha posat el seu segell particular i característic a l’espectacle.

Ha estat una combinació de música a capella, teatre, humor i emocions, on el públic ens hem quedat atrapats des d’un bon començament. És una manera diferent i divertida d’apropar al públic a conèixer i gaudir de passatges operístics, àries i cors d’òpera molt coneguts.

“El vol del borinot” de Rimski-Kórsakov, ”Duet Papaguena” de la Flauta Màgica de Mozart, el “Gloria in excelsis Deo” i les “Quatre estacions” de Vivaldi, el “Clar de lluna” de Debussy , el“Duet de les flors” de Delibes,…són algunes de les vint composicions operístiques que han estat interpretades durant la nit.

Rialles i forts aplaudiments.

El públic satisfet vam tornar a casa amb un somriure d’orella a orella.

← Tornar a Paco Mir & Cor de Teatre: Allegro

Enllaç copiat!