9/12/2013

Oferta 2×1: Lorca y Miguel Hernández, “mejor precio y calidad”

Els textos poètics i teatrals de Federico Garcia Lorca i Miguel Hernández són caramelets que cal anar retrobant cada uns quants mesos. A Porta4 fan un remix de “Grans Èxits” dels autors, posats en escena de manera didàctica, divertida i emocionant. Amb el pack 2×1 s’inclouen diverses anècdotes dels autors, de la seva vida i la seva relacio amb la cultura i la Guerra Civil.

Ideal per grans coneixedors dels versos dels andalusos i per a qui no n’hagi sentit mai cap.


Tot el que necessites per anar al teatre

Hablame de Lorca, Miguel

Hablame de Lorca, Miguel

Any 1939: Tres actrius es citen en un petit teatre abandonat a les afores de Madrid. Elles, malgrat saber que les seves accions poden tenir greus conseqüències, no s’atemoritzen davant el seu propòsit: recitar les paraules del que va ser un gran amic seu, Federico García Lorca.

La guerra ha trencat tots els seus somnis. Avui representen escenes de Bernarda Alba i Yerma davant d’un públic reduït, per retre homenatge a Lorca i a la seva obra. En acabar-se la funció, elles recullen el vestuari, i preparen la següent funció mentre expliquen anècdotes divertides, experiències innoblidables, records que perduren i que tenen com a eix la figura del poeta. I és en mig d’aquesta conversa post-funció que reben la visita d’un espectador que les vol felicitar: Miguel Hernández, que acaba de sortir de la presó del carrer Torrijos.

Compartiran poemes, cançons, rialles, versos… després Miguel tornarà a Orihuela per retrobar-se amb la seva família. Les actrius mai oblidaran aquella vetllada màgica: recitar Lorca a Miguel Hernández i ser públic de la veu del poeta del poble

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració