Nusos emocionals

Nudos

Nudos
25/03/2019

“Nudos” és un espectacle familiar de dansa contemporània que es va estrenar el 26 de gener de 2019 en el Teatro Caja Granada.

“Nudos” és el 23 espectacle de la companyia de dansa Da.Te Danza sota la direcció del coreògraf Omar Meza . 

Hi ha nusos de moltes classes i formes. Hi ha nusos físics i emocionals. Nusos que es poden desfer fàcilment i d’altres que es resisteixen i costen de deslligar.

Podríem dir que els nusos dels que ens parla la companyia Da.Te Danza, són aquells nusos emocionals que ens uneixen i desuneixen al llarg de la vida. Aquells nusos que podem sentir en el nostre propi cos: un nus a l’estómac, un nus al coll, un nus al cor,…

A través de la dansa, tres ballarins (María José Casado Díaz, Raúl Durán Muñoz i Raúl Gea Martínez) ens parlen de les experiències que vivim al llarg de la nostra vida. Sobretot d’aquelles que ens deixen empremta i ens fan créixer com a persones; experiències que ens converteixen en qui som en realitat .

Da.Te Danza ho experimenta des del desenvolupament personal, començant per la gestació i el naixement d’un nen, per seguir la seva evolució davant la vida.

“Nudos” és el cordó umbilical que ens uneix, la unió familiar, el lligam que es crea entre amics, la unió de dos éssers que s’enamoren,… Vivències que es construeixen mitjançant nusos emocionals, i que es desconstrueixen de la mateixa manera.

“Nudos” és un espectacle màgic i poètic, de gran qualitat artística, impecable, entenedor, amb una il·luminació molt acurada i un vestuari clau dins l’obra ja que ell representa el camí de la vida on els  nusos es van construint i desconstruint.

***/****

← Tornar a Nudos

Enllaç copiat!