Tot el que havies volgut saber sobre sexe i mai havies gosat preguntar

Miss Tupper Sex

A partir de 14,00€
Comprar Entrades
Miss Tupper Sex → Teatreneu
06/10/2019

Ahir es va celebrar el cinquè aniversari del seu estrena a New York, i “Miss tupper sex” segueix omplint teatres!!!

Cua per entrar. Entrades exhaurides!!!

El públic? Homes i dones de diferents edats i  generacions. Gent sola, en parella i grups.

I mentre espero fent cua em pregunto: per quin motiu va la gent a veure un espectacle en el que es parla de sexe?

Curiositat? Superar qualsevol mena de tabú? Passar una bona estona i riure? Ganes d’aprendre? Una manera d’obtenir respostes?

Parlar de sexe, pràctiques sexuals o gustos sexuals comença  a ser quelcom habitual avui en dia, però tot i així, malauradament encara hi ha gent plena de prejudicis que, ja sigui per falta d’educació sexual o degut a una llarga herència cultural, se’ls fa difícil parlar de manera oberta i natural d’aquests temes.

Pilar Ordóñez ens ho posa fàcil, a partir del seu llibre “MISS TUPPER SEX”, ha creat un espectacle divertidíssim on ens parla de sexualitat. Ho fa de manera natural, sense tabús, de forma clara i divertida, amb exemples i objectes. Podríem dir que és una espècie de masterclass sexual.

Mitjançant una série de tutorials Pilar Ordóñez ens ensenya com utilitzar alguns productes i objectes de manera correcta, conèixer algunes parts del nostre cos potencialment erògenes, i descobrir alguns mètodes mitjançant els quals poder gaudir d’una plena satisfacció sexual.

“El dildo”,”Columpio sexual”, “La esponjita menstrual”, “El simulador de sexo oral femenino”, “El vibrador del punto P”, “El BDSM”, “Fisting”, “Oh Oli Mary”,... en són alguns exemples dels tutorials que escoltareu.

Hi vaig anar creient que rés em sorprendria. I em vaig equivocar. He rigut moltíssim, m’ho he passat genial i sí, he aprés moltíssim.

He aprés que hi ha joguines interessantíssimes, tècniques molt útils que ajuden a millorar la plenitud sexual, l’estimulació interna i quines parts del cos hem de treballar per poden sentir un plaer més intens.

Pilar Ordóñez ens parla del punto G i del punto P, de les glàndules i dels cinc orificis que hi ha al voltant de la vulva, del clítoris, de la utilitat terapèutica de les boles xines, dels estimuladors i els vibradors, de les begudes afrodisíaques i els ungüents,…

 

Us asseguro que comences somrient i acabes plorant de riure.

← Tornar a Miss Tupper Sex