Miguel Noguera: Ultrashow → Teatre Goya

12/10/2017

Miguel Noguera mai falla!

23.00h d’un divendres al Teatre Goya a punt per l’Ultrashow…El més lògic seria estar fent una copa amb els amics o acabant el sopar amb els companys de feina…Allunyem-nos de seguir la lògica i fem coses diferents, i més si parlem de teatre. Aquest podria ser el rumb que guia Miguel Noguera per representar l’Ultrashow. Un espectacle atòpic, inigualable i únic en què l’humorista exposa un seguit d’idees sense context; unes visions mentals que durant el dia ell va imaginant i després les proposa al públic. La veritat és que l’espectacle és per un públic molt selecte i que li dóna confiança. Et pot sorprendre la quantitat de gent que pot sentir-se a gust, ho has de provar una vegada! Només teniu 3 oportunitats més! No falleu!

Per què hi heu d’anar? Un “monòleg” ben diferent dels quotidians. Molt abstracte i imaginatiu

Per què no? No totes les imatges proposades estan a l’alçada de “petar-se de riure”

Podeu escoltar l’entrevista que vaig fer a Miguel Noguera a “L’entreacte” fent click AQUÍ


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 14,00€

Comprar Entrades

Miguel Noguera: Ultrashow

Miguel Noguera: Ultrashow

L’inclassificable humorista Miguel Noguera presenta el seu monòleg Ultrashow en les sessions del divendres del Teatre Goya.

Sinopsi

A l’Ultrashow explico unes 30-40 idees, una darrere l’altra, i sense importar massa l’ordre. Dura aproximadament una hora i estic sol a escena. Les idees les extrec del material d’anotacions i dibuixos que elaboro a diari. És un espectacle còmic tot i que les idees no tenen per què ser còmiques en sí mateixes. Per a desenvolupar determinades idees faig servir imatges projectades. El to del discurs és vehement, i en ocasions es torna suau o col·loquial. Si bé porto apuntats en un paper els títols de les idees que vull comunicar, l’Ultrashow és un monòleg improvisat, a mig camí entre la conferència i la peça teatral.

Miguel Noguera

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Miguel Noguera: UltrashowMiguel Noguera: Ultrashow

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Gerard Morera

  Miguel Noguera consiguió cautivar -como siempre- al público desde el primer instante con un espectáculo intenso, transgresor, desgarrador y con un sabor psicodélico.
  Conceptualmente el espectáculo es un conjunto de imágenes que el humorista exprime con genialidad y que inmersan al espectador desprevenido dentro de su mundo de locura, juegan con él y terminan mostrándole la cara mas oculta pero (casi siempre) evidente de ellas.

  14/05/2017

 • 12345

  Àlex Perelló

  No he anat a cap espectacle seu encara, però m’he vist un parell d’Ultrashows per internet. És el millor humorista que he vist mai. És un gran innovador d’aquest art. Això sí, no és apte per a gent gran. Si us ha agradat, heu de veure el seu videoclip musical parodiant el Corte Ingles, és insuperable.

  11/01/2015

 • 12345

  Javi Santamaría Jiménez

  Potser una mica mes curt que d’altres espectacles (una hora justa), la sessió es imprescindible si t’agrada Miguel Noguera. Riuràs des del minut 1. La part on s’ acompanya de dibuixos fets per ell mateix bonissima!

  14/04/2014