Mag Lari: 25 il·lusions

8/12/2018

Lari, ets gran!!

El Mag Lari celebra els 25 anys de professió i ho ha fet amb la presentació de 25 trucs que ell en diu il·lusions. A tots els números de les caixes (molt conegudes i potser excessives), desaparicions i jocs de cartes espectaculars, hi ha afegit aquesta vegada vídeos i fotos del seus començaments al Llantiol i altres llocs amb tots els que l’ha acompanyat al llarg d’aquests 25 anys. Els moments de nostàlgia embolcallen la tendresa i l’humor innocent al que ens té acostumats.
És tan proper que tot i la vergonya que fa sortir a l’escenari, arribes a desitjar-ho per estar a prop d’aquest gran mag de la il·lusió i la fantasia. Tant li fa que amb la seva ironia, agudesa mental i agilitat verbal et deixi sense resposta. Tant és que visquis al lloc que avui ha tocat fer mofa, tant és que canviï constantment d’idioma, la desimboltura és franca, directa i gens feridora.
El moviment, el vestuari, les coreografies i la il·luminació estan tan ben pensats que et fa submergir en un univers de fantasia, llum i color inigualables. Es nota la mà i l’experiència de David Pintó.
La música és un puntal imprescindible per aconseguir aquest espectacular efecte. A Love so beautiful de Roy Orbison , Black and white de Michael Jackson i Eloise de Tino Casal acompanyen amb molt d’encert diferents números. Després d’un sorprenent número en el que demana la participació del públic i una mà innocent a l’escenari, sona el Coral de l’Oratori de Nadal. J.S. Bach. Si ens creiem que era un déu, el número acaba encara amb més espectacularitat i ja no hi ha música per expressar la sorpresa. La gent, badant la boca aplaudeix desesperadament.
És una obra per a grans i petits. Recomano, no només que no us ho perdeu sinó que no intenteu descobrir com ho arriba a fer. No us en sortireu i espatllareu tota la màgia d’aquest gran espectacle.


Tot el que necessites per anar al teatre

Mag Lari: 25 il·lusions

Mag Lari: 25 il·lusions

Espectacle guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en la categoria de Millor espectacle de màgia.

Mag Lari celebra els seus 25 anys de mag amb l’espectacle 25 il·lusions, que inclou 25 dels seus millors números de màgia.

Sinopsi

El Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia. I què millor que celebrar-ho amb un espectacle on reuneix els seus 25 números més emblemàtics.

25 anys d’il·lusions que han convertit aquell jovenet tímid, en un home que ha acomplert el seu somni: il·lusionar a tot tipus de públics i alhora poder viure de la il·lusió.

25 il·lusions és precisament això, un espectacle on hi haurà 25 il·lusions, en un intent de concentrar el bo i millor de tots aquests anys en un espectacle.

Si normalment el Mag Lari fa uns dotze jocs de mans per espectacle, fer-ne 25 en una hora i mitja serà un repte trepidant que haurà de superar cada nit, i de manera màgica.

Per fer-ho possible hi haurà els ingredients perfectes: aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials, i sobretot l’humor descarat del mag més xòuman que existeix.

Un espectacle fet a base d’anys, funció a funció, perquè si alguna cosa ha fet en aquests 25 anys el Mag Lari, és fer bolos. Aquí en teniu el resum.

25 il·lusions, tota una vida dedicada a la màgia.

Video

Fotos + fotos

Mag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusions

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Vicente Mompeó
  12345

  Imprescindible!

  Show de máxima calidad en estado puro, un mago que logra hacerte reír, emocionarte y sorprenderte hasta los confines de los sentidos con sus 25 mejores trucos que jamás olvidarás…

  Vivir la magia de cerca con un acompañamiento y puesta en escena de excepción, donde se cuidan todos los detalles para entusiasmar al público que cae rendido, ante la ilusión generada en cada instante por un espectáculo que atrapa de principio a fin.

  12/01/2019
 • Oscar Montserrat Prat
  12345

  Espectacle que recull el trajecte del Mag Lari al llarg dels seus 25 anys de carrera artística, i on combina la música, amb la màgia i l’humor, no sols ell sinó tot un equip que col·labora amb ell i que està a l’alçada en tot moment.

  13/03/2018
 • Marta TP
  12345

  No fa màgia: ell l’és. En Lari (i tot el seu equip, que també mereix menció pròpia) aconsegueix, espectacle rere espectacle, no només sorprendre’ns amb els seus trucs, una impecable posada en escena, excepcional coordinació i jocs de llums i so; la seva màgia és felicitat, il·lusió i somriures, molts somriures.
  ‘Show’ per a tota la família, des dels més petits als més grans; amb un ritme trepidant, dinàmic i molt còmode. El vam conèixer fa quasi una dècada, quasi de casualitat dalt d’un petit escenari a Reus, i des de llavors hem sigut fidels a tots els seus espectacles -que no han sigut pocs!-.
  Carismàtic, simpàtic, implicat i atrevit… Des de llavors, el seu caràcter propi i únic ens ha fet gaudir 25 anys de pura màgia.. I esperem siguin molts més!

  06/02/2018

Articles relacionats