Il·lusionisme, màgia o ciència?

Luis Pardo: Secretos

Luis Pardo: Secretos
20/10/2018

Luís Pardo porta més de 30 anys dedicant-se a l’il·lusionisme, i ha omplert , nit rere nit, moltes de les sales i teatres de Barcelona, com la Sala Muntaner, el Teatre Apolo, el Antic Teatre, l’Ateneu o el Club Capitol, per anomenar-ne unes quantes.

Els seus espectacles han estat molt aplaudits pel públic i la crítica. “La Trilogia del Mentalismo” ( espectacle format per els seus tres primers espectacles de teatre: “Kasual_mente” (2006 – 2008), “Konfidencial_mente”(2007 – 2008)i ”Direkta_mente” (2009)), “Cuando el Diablo Piensa” (espectacle de misteri, inquietuds, on es manté l’essència del metal·lisme de principis del segle XX), “Hypnos” (espectacle íntegre de hipnosi),  “DeMente” (espectacle de mentalisme on mostrava l’estreta línia que hi ha entre la genialitat i la bogeria),”Paranoid” (espectacle molt visual,  una barreja de terror mental, metal·lisme, escapisme i experiències de risc ),”Deseos” i “Dejá Vú”, són alguns dels seus espectacles.

“Secretos” és el títol del seu darrer espectacle, i el podeu anar a veure en un nou espai escènic, la Sala Ars, situada al mateix lloc on abans hi havia El Rei de la Màgia.

La veritat és que tenia curiositat d’anar-lo a veure per diverses raons, la primera perquè Luís Pardo està considerat com un dels millors metal·listes del segle XXI, tan a nivell nacional, com internacionalment . El 2004 va guanyar el 1er Premi Nacional de Metal·lisme (Congreso Nacional de Magia en Zaragoza), en reconeixement al seu treball, estudi i dedicació del metal·lisme, una de las disciplines més complicades que hi ha dins de l’il·lusionisme).  Segon perquè els seus espectacles omplen teatres de gent encuriosida com jo, i del seus seguidors fidels, que han vist tots, o la majoria dels seus espectacles. I tercera perquè jo sóc una persona molt incrèdula amb tot allò que te a veure amb les connexions amb el més enllà, prediccions, telepatia, desaparicions, hipnosis, energies mentals, intuïcions o  endevinacions mentals,…

Dons bé, ho reconec, he flipat moltíssim amb molts dels números que he pogut veure durant les dues hores que dura l’espectacle. Dues hores que se m’han passat volant. Números que no us explicaré, perquè és millor mantenir-los en secret, tot i que diuen que “Un estudi recent demostra que les persones sense secrets són més felices, i la felicitat, és el propòsit de la vida”.

Us asseguro que Luis Pardo, amb l’ajuda de la seva companya M. Minerva no deixarà de sorprendre-us. Realment he vist coses increïbles, sense cap mena d’explicació. Serà que realment el poder de la ment existeix?

Realitat? Ficció? Il·lusió?

No us ho perdeu !!!

← Tornar a Luis Pardo: Secretos

Enllaç copiat!