Tornar a creure en la màgia

Luis Pardo: Secretos

Luis Pardo: Secretos
22/10/2018

Luis Pardo torna als escenaris de la mà del seu nou espectacle Secretos. En ell aconsegueix posar l’ai al cor a tot el públic per la possibilitat de que els seus secrets siguin revelats a través dels seus jocs mentals (telekinesis) que desafien qualsevol llei científica.

Pardo presenta un show molt complet que segueix un fil conductor fiable exemplificat amb noticies i estudis. Ell i els seus jocs seran els encarregats de donar crèdit al citat discurs, fent que els espectadors quedin encantats. A més a més, Pardo compta amb la necessària participació, pels seus trucs, del públic, el qual donarà fe, tantes vegades com faci falta, de la existència de la màgia i dels fenòmens paranormals. Encara que la idea de fons del show és la telekinesis, Pardo realitza jocs ben diversos: cartes, endevinació, superació de probes perilloses, jocs amb objectes… però tot això no ho realitza tot sol, sinó que compta amb la seva ajudant Minerva, qui també realitza algun que altre joc.

El mentalista aconsegueix que el públic es mantingui en tensió constant i cregui en el que acaba de succeir davant dels seus ulls, fent que pràcticament ningú es plantegi com ha estat possible el que acaba de passar. Tot el show manté aquesta atmosfera màgica, que es potencia tant per la música ambient com pels discursos que va realitzant Pardo.

Com a conclusió, cal destacar que és un meravellós espectacle realitzat per un gran mentalista que aconsegueix que el públic estigui constantment atent a allò que té lloc en l’escenari i que gràcies a l’eficàcia dels seus jocs mentals surti creient, encara que sigui per uns instants, de nou en la màgia.

← Tornar a Luis Pardo: Secretos

Enllaç copiat!