75 cançons en 75 minuts amb coherència i que sigui divertit? És possible!

Lo tuyo y lo mío

Lo tuyo y lo mío
11/05/2014

En Lo Tuyo y Lo Mío Karen Gutiérrez i Manuel Ramos, juntament amb Didac Flores Rovira al piano, són els encarregats de donar vida a un espectacle musical diferent, en el qual una parella d’enamorats es comunica únicament a través de cançons.

Potser no és una idea tan original, però han sabut arriscar, escollint la cançó adequada per a cada moment i unint-les a través d’un argument que encara que simple està molt bé filat; i és que cantar 75 cançons en 75 minuts sense intercalar cap diàleg parlat al mig, té el seu mèrit. A ritme de pop, rock, rancheras, coples, salsa, i fins i tot música disco, va sorgint una història d’amor que va enganxant al públic, al mateix temps que li fa riure a riallades.

Amb una escenografia senzilla però acuradament pensada, els protagonistes aconsegueixen que el públic entri directament al saló de casa seva, en la que es desenvolupa tota l’acció, sent un sofà “vintage” el testimoni de l’amor i desamor de la parella. Aquest mateix aire ambienta tota l’obra, traslladant a l’espectador unes quantes dècades enrere.

En resum, un espectacle entretingut, complet i amb matisos nostàlgics, compost per cançons de tots els temps i divertits tocs d’humor.

← Tornar a Lo tuyo y lo mío

Enllaç copiat!