No és el que m’esperava

Llegué para irme

Llegué para irme
19/09/2016

Gabriel Chame Buendía és un actor, director i pedagog argentí, que fa un any enrere va conquistar al públic català amb l’adaptació que va fer de l’obra “Othelo” de Williams Shakespeare. Que per cert, la fan a la mateixa Villaroel, i que us recomano que aneu a veure.

Gabriel Chame Buendía ara s’ha instal·lat de nou a la Villaroel per mostrar-nos el seu treball “Llegué para Irme”, del que n’és l’autor i actor, i que juntament amb Alain Gautre dirigeix.

La intenció d’aquesta obra és fer de mirall de lo còmics que podem arribar a ser tots nosaltres, anant corrents tot el dia, és a dir estressats. Això m’ha fet recordar d’una dita que deia el besavi d’en Lluís ”Tan de corre per arribar a un lloc on no tenim rés a fer”

Bé, haig de dir que no he gaudit gaire d’aquest espectacle. M’ha semblat un batiburrillo d’esqueixos; alguns, haig de reconèixer, de molt bons, d’altres que no els hi he trobat cap gràcia, i d’altres realment desagradables.

Penso també que Buendía ha abusat d’alguns gags, fent-ne tantes repeticions, que al final perdien fins hi tot la gràcia que en un principi podien tenir.

Tampoc he sabut veure el perquè del seu estrès, ni on volia anar a parar en molts moments.

En definitiva m’esperava molt més, i el resultat per mi ha estat força decebedor.

De totes formes al meu costat hi havia un senyor que, pel que sembla, va captar la idea de l’espectacle, i no va parar de riure en tota l’estona.

 

← Tornar a Llegué para irme

Enllaç copiat!