Hi ha molts tipus de teatre, hi ha molts tipus de públic. Per gustos els colors!

L'electe

L’electe
25/01/2017

M’agrada el teatre. Ja sigui un musical, un monòleg, un drama, una comèdia o un divertiment. Fins i tot m’agrada aquell teatre que alguns en diuen (amb menyspreu, i no entenc per què) teatre comercial. És cert que tinc les meves preferències.

Personalment prefereixo aquelles obres que em fan pensar, i si són complicades d’entendre, encara millor!!!, però hi ha dies, en què una tan sols busca distreure’s, riure, passar-ho bé i no pensar gaire. Per distreure’s i passar-ho bé, la comèdia és la més agraïda de totes les opcions.

“L’Electe”, de Ramon Madaula, va ser un dels textos finalistes del V Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta 2015. Es tracta d’una comèdia dramàtica sobre la política i la psiquiatria, dirigida per Jordi Casanovas, i interpretada pel mateix Ramon Madaula, en el paper de psiquiatre i en Roger Coma, com a futur president de la Generalitat.

Malgrat que el text és fluixet, està molt ben treballada pel que fa a la interpretació. Tant en Roger Coma, com en Ramon Madaula fan una feina extraordinària d’interpretació. La veritat és que m’ho vaig passar molt bé i no vaig parar de riure.

Una opció totalment recomanable.

← Tornar a L'electe

Enllaç copiat!