Deixem espai i temps a la imaginació dels infants

L'aventura d'avorrir-se

L’aventura d’avorrir-se
14/02/2019

L’avorriment, i la seva presa de consciència per part dels infants, és un ‘temazo’ pels pares i mares. Hi ha un moment en què, de forma aparentment inexplicable, els petits deixen de jugar amb qualsevol cosa que troben al seu abast, per a viure un autèntic ‘horror vacui’ cada cop que es troben sense saber què fer.

Deixeu a un infant d’uns 4 anys només amb un aneguet de goma. És possible que als primers minuts brami, però després, veurem com a poc a poc s’inicia una autèntica aventura d’on sorgiran dracs, gegants i d’altres éssers fantàstics.

L’Estaquirot Teatre, una companyia que porta més de 40 anys treballant amb el teatre familiar, demostra amb ‘L’aventura d’avorrir-se’ com en saben d’explicar històries als infants i a les seves famílies. Llenguatge entenedor, un ritme adequat (sense ser frenètic però tampoc que porti a la dispersió), elements escenogràfics màgics i sorprenents, música divertida i un contingut educatiu, tant pels petits com pels grans. O es que pot ser no som els pares i mares els que, motivats pel nostre estrès diari, volem emplenar amb activitats i milers de joguines el temps dels nostres fills i filles?

Un espectacle ideal per gaudir-ne en família i després seguir comentant a casa. Gràcies a l’Estaquirot podrem citar l’exemple de la Rita cada cop que sentim allò de ‘M’avorreixoooo!!!’.

← Tornar a L'aventura d'avorrir-se

Enllaç copiat!