L’alè de la vida

L'alè de la vida

L’alè de la vida
15/02/2015

“L’alè de la vida” és una obra de teatre que David Hare va escriure en el 2002 i que ens descriu l’enfrontament entre dues dones que van compartir el mateix home durant 25 anys . Tot succeeix durant un dia i una nit. El lloc, una casa que es troba en una illa on la Madeleine s’ha retirat per passar la seva jubilació. Tan sols s’han vist un cop , però una té la necessitat d’anar a parlar amb l’altre. Reflexions i preguntes sense resoldre, ferides i retrets de dues dones de caràcters ben diferents, però amb moltes coses en comú. L’amant i l’esposa. Una ja ha passat pàgina, a l’altre encara li queden moltes preguntes i dubtes per resoldre. Un duel emocional entre la ironia de la Madeleine (Mercè Arànega)  i la tendresa de Frances ( Anna Güell).

Que la Magda Puyo dirigeixi aquesta obra ja és una bona referència, però que a més a més  la interpretació la facin dos grans actrius com són  l’Anna Güell i la Mercè Arànega, ja és una garantia de que el que veurem no ens deixarà indiferents. Avui hem tingut la sort de poder veure més enllà de dues actrius interpretant , semblava talment que tot el que estava succeint era real. La força  escènica  d’aquestes dues actrius han omplert l’ escenari i el públic situats a dues bandes hem gaudit d’unes interpretacions brutals.

Nosaltres l’Anna Güell vam tenir la sort de veure-la treballant amb la Mercè Anglès a La Sala Àtrium representant  “Invocació”, una proposta que Q-Ars Teatre va fer sobre “Ricard III” de Shakespeare i que de la qual nosaltres vam sortir fascinats. Haig de dir que gràcies a aquella funció vam descobrir Shakespeare i a dues actrius realment increïbles.

No us ho penseu i aneu a veure “L’alè de la vida”, de segur que us agradarà.

VALORACIÓ: **** 1/2

← Tornar a L'alè de la vida

Enllaç copiat!