Sang de Perla

La Perla 29: Bodas de sangre

La Perla 29: Bodas de sangre
10/09/2018

Potser ja estan acostumats a tractar amb clàssics universals, però sempre els agafen amb el seu mereixement necessari. La companyia La Perla 29 ens porta de nou a l’escenari Bodas de Sangre, respectant en gran mesura la poètica dels versos originals de Lorca.

Oriol Broggi no en té suficient amb la lírica del text que busca encisar el públic amb la posada en escena, un joc entre el moviment i la música, el ritme. Com també és freqüent d’aquesta companyia la música té un paper molt important al transcurs de l’obra, aquest cop a càrrec del Joan Garriga, que aconsegueix un encaix perfecte a través de la seva veu trencada. Un factor sorpresa per l’espectador, a causa del protagonisme que acaba agafant.

El joc entre els personatges i els actors, els seus canvis constants i la capacitat d’adaptació ens demostra l’elevat talent català, i en cap moment ens fan desconnectar de l’obra. També s’ha de dir que es podria donar l’oportunitat al talent jove a fer alguns dels papers que els hi encaixaria perfectament, però a vegades fa massa por corre aquest risc.

Els clàssics sempre funcionen, però és molta la responsabilitat de posar-se a la seva altura, i per això a vegades costa que retornin. Bodas de Sangre va retornar fa poc a través de la gran pantalla amb la pel·lícula La novia, i ara ha tornat de la seva manera original, i avui dia ens hi podem emmirallar i seguir aprenent coses pel nostre dia.

← Tornar a La Perla 29: Bodas de sangre

Enllaç copiat!