En les profunditats del turment

La Mante

La Mante
16/02/2018

La Mante, traduïda al castellà amb el nom suggerent de La Mantis, forma part de la trilogia creada pel dramaturg francès Hugo Paviot, anomenada ‘La trilogie d’Alexandre’, sobre la forta herència que poden suposar els crims de guerra d’un pare i l’educació franco-catòlica de la seva mare.

És en la figura de la mare en qui es centra La Mante. Paviot ens convida a fer un viatge a les profunditats del turment del seu protagonista, Alexandre, un artista visual de prestigi mundial, que es troba en una greu crisi amb la seva mussa, a qui confon en els seus malsons amb la seva mare.

L’espectacle cerca l’essència teatral, que es centra en tres elements: el text, les interpretacions dels actors i el disseny d’il·luminació. La llum ens enfoca només els actors, i a vegades només una part d’ells, per tal que l’espectador es senti també atrapat per les emocions que aquests ens desprenen; com també ho estan els seus personatges de les seves pròpies angoixes. Destaquem les fantàstiques interpretacions dels tres actors, David Arribe, Paula Brunet Sancho i Delphine Serina; tots capaços d’interpretar diferents personatges alhora i de suportar escenes de gran potencial emocional.

L’obra culmina amb una gran escena catàrtica, aquest cop plena de llum, que suposa el descobriment de la identitat per part de l’artista, així com l’alliberament de les seves profundes conviccions.

 

← Tornar a La Mante

Enllaç copiat!