Aposta arriscada convertida en una divertida i sorprenent operetta

La Gran Duquessa de Gerolstein

La Gran Duquessa de Gerolstein
11/05/2014

Si ben aquesta versió de La Duquessa de Gerolstein es tracta d’un espectacle de petit format, amb una escenografia austera, segons es va desgranant l’obra, veiem com els quatre joves actors han aconseguit realitzar una adaptació en la qual tot està pensat, i cada element, cobra un sentit crític bastant potent en contra del militarisme irreflexiu i la parafernalia militar. Els poders i capritxos s’entremesclen gràcies a la seva protagonista, una tirànica duquessa que provoca la guerra perquè s’avorreix i que fa actuar al seu antull a tothom que li envolta.

Amb unes veus esplèndides, amb esment especial a l’Anna Sorra, i una interpretació bastant aconseguida, en la qual el travestisme és la nota predominant -és Albert Ruiz, l’únic noi, el que interpreta a la Duquessa-; els quatre actors, interpreten a diversos personatges, canten, ballen i en algun moment fins a toquen algun instrument. I és que aquesta jove companyia aposta pels artistes complets.

Amb tots aquests ingredients, el que podem esperar d’aquest espectacle de teatre musical, amb elements molt originals i amb punts de crítica, és entreteniment i diversió, entrellaçats amb cançons bastant enganxifoses que ens porten de viatge per la vida de la Duquessa i els seus capritxos lligats al poder que té. En resum i en poques paraules: no te la pots perdre.

← Tornar a La Gran Duquessa de Gerolstein

Enllaç copiat!