L’opinió del príncep Hamlet

Hamlet.01

Hamlet.01
09/03/2022

Sergi Belbel ens proposa una revisió ben original i amb tocs d’humor del tan conegut i interpretat text de Shakespeare.

Partint d’un format monòleg del propi personatge de Hamlet, caricaturitzat, va repassant les escenes de l’obra que l’ha fet mundialment famós.

Enric Cambray es posa a la pell d’aquest Hamlet i ofereix una interpretació digna del seu ja demostrat gran talent. Ell sol ens condueix amb recursos lumínics, sonors i visuals per la història del príncep. No té dret a opinar i donar el seu punt de vista a l’autor que l’ha fet tan famós? Sergi Belbel l’hi ha donat aquest dret, però no només a ell, sinó a tot el públic que, hagi vist o no l’autèntic Hamlet, farà unes bones rialles. I els que com a actors hagin tingut la sort d’estudiar o interpretar aquest text, ben segur que gaudiran.

Mai pensava que veuria un Hamlet i riuria cada dos minuts, i això ho aconsegueix d’una forma fluida, propera i contemporània, Sergi Belbel.

Dues hores que passen ben aviat i et deixen amb ganes d’estar-hi dues hores més. Som a temps de demanar una segona part? Crec que tots els que passem per Hamlet.01 ho estem desitjant.

← Tornar a Hamlet.01

Enllaç copiat!