Prodigi generacional

Generació de merda

Generació de merda
11/04/2014

Si tens entre 20 i 35 anys, prepara’t per riure amb les bufetades musicals que endinya Generació de merda.

No és habitual trobar espectacles hiper-connectats amb la realitat dels joves, que parlin dels problemes que ens afecten: des de la impossibilitat de treballar des de casa perquè perdem el temps a Twitter i mirant pàgines guarres, passant per l’addicció a parlar per Whatsapp d’amagat quan quedem amb algú (un drama emocional).

L’humor, descaradament absurd, farà les delícies de tots aquells qui seguiu pàgines a Facebook estil “Lina Morgan Freeman” o “Gandalf es poderoso porque lleva una batamanta”.

L’espectacle s’ha produït amb més voluntat, imaginació i talent que pressupost, però aquesta “precarietat” no fa més que enfortir un muntatge que fa seva la cultura del low cost per enriurese’n i desdramatitzar-la.

Propostes com Generació de merda haurien d’abundar més a la cartellera barcelonina, per fresca, original, trencadora, jove… Bahhhj, no diré més coses per no caure en tòpics i evitar que un èsser anti-tòpics em clavi una pallissa. Si vols saber de què parlo, corre a reservar ja la teva entrada!

← Tornar a Generació de merda

Enllaç copiat!