Visca les perones!

For Evita. Una astracanada musical

For Evita. Una astracanada musical
28/07/2023 - Teatre Grec

Què és For Evita.Una astracanada musical?
Un musical, un show, una festa. Una missa particular. Tot és qüestió de fe. Hi ha qui adora a Jesucrist o Maradona. L‘Andreu Gallén, en Jordi Vidal, l’Ivan Labanda i l’Anna Moliner, converteixen en fe religiosa l’admiració que els desperta la figura de qui va ser primera dama de l’Argentina, Evita Perón. Ells són perones!

A partir d’anècdotes de la biografia d’Evita Perón (la de l’origen de la mongeta persona, els seus començaments d’actriu de telenovel·la, el seu encontre amb els dictadors espanyols, la seva amistat amb la Piquer i tot el que va passar-li després de morta), del llibre autobiogràfic de la Perón “La razón de mi vida” i uns quants episodis, es crea una missa participativa, en la que no hi falta la lectura d’evangelis, l’eucaristia, la comunió, els cants i pregàries i la recollida de donatius, tot lligat per cançons de musicals que de seguida reconeixereu, fins i tot tangos i coples, amb les lletres perfectament adaptades a la trama de l’espectacle de la mà de David Pintó.
Don’t cry for me Argentina, Requiem for Evita,Oh, What a Circus, I dont know how to Love i uns quants hits de musicals que de ben segur coneixereu només d’escoltar-los.

El que va ser el naixament d’aquest espectacle, el vaig veure a la Seca Espai Brossa el 2018, era Requiem for Evita; espectacle que va esdevenir guanyador dels Premis TB de la temporada 2017-2018 dins la categoria de Millor Musical i Millor actriu de musical (Anna Moliné).
En aquella ocasió va ser interpretada per tres actors, dos fixes: Jordi Vidal i Andreu Gallén, i un tercer que s’anava intercanviant, segons el dia de funció, entre l’Anna Moliner i l’Ivan Labanda. El dia que hi vaig anar era el torn de Labanda, però en ser dia d’estrena, el bis el va fer l’Anna Moliner, que es trobava entre el públic.

En aquest nou muntatge l’Ivan Labanda i l‘Anna Moliner actuen junts dins la mateixa funció. A més a més s’ha incorporat un cor de cantants i un cos de ball, que li dona un punt més teatral a tot plegat.
L’escenografia i il·luminació han estat adaptats a l’espai del Teatre Grec, fet que aconsegueix que tot l’espectacle lluís molt més.

Realment les dues hores que dura l’espectacle se’ns van passar volant!

Dir que és divertida és quedar-se curt!
Dir que les veus són increïbles és quedar-se curt!

Aquesta nit nova oportunitat d’anar-los a veure.

← Tornar a For Evita. Una astracanada musical

Enllaç copiat!