Imprescindible pels musical lovers

En Paral·lel. Rent

En Paral·lel. Rent
02/05/2019

Sèrie de concerts del repartiment del musical que es representa en aquest moment al’Onyric Teatre Condal, en aquest cas Rent. En cada ocasió, un dels intèrprets, habitualment acompanyades al piano o guitarra, ofereix més un recital que un concert. De fet, un one man / woman show, per al seu lluïment en el millor dels sentits.

El repertori a gust de l’intèrpret: des de cançons que el fan feliç a les que sempre ha volgut cantar, els referents vitals de cadascun, siguin de festa petarda o de papers protagonistes somniats, cançons de musicals molt coneguts i d’altres a descobrir, la pròpia obra que estan representant, clàssics allunyats del gènere … una barreja riquíssima que permet en una mateixa sessió gaudir de gèneres diferents amb la personalitat de l’intèrpret.

Una oportunitat única per als amants del musical, els que seguim les trajectòries de l’elenc … de gaudir del seu talent, en un ambient proper, molt còmplice i íntim (es desenvolupen al Club Onyric, l’avantsala del teatre, amb capacitat inferior a 100 persones).

El millor: la proximitat de la proposta. Sentir i conèixer els seus gustos, referents i registres més enllà del que veiem a l’escenari.

El menys millor: l’efusivitat eixordadora de part del públic, i és que de vegades, els fans-amics fan més mal que bé.

En resum, un magnífic complement al musical que es programa a la sala, en petit comitè.

← Tornar a En Paral·lel. Rent

Enllaç copiat!